Mode halskæder

I vore dage kan kvinder lide at fremvise utallige stilarter inden for mode halskæder. Du bør dog vide hvilken type halskæde, der klæder dig. Der findes masser af mod ehalskæder, så som perlehalskæder, guldkæder, diamanthalskæder etc.

Halskæder er det kæreste eje for alle kvinder overalt i verden. Derfor ønsker ungdommelige, hotte og tiltalende kvinder så absolut at eje deres egne halskæder, ringe og øreringe for at kunne fremvise deres egen stil over for folk. Hvad, der er vigtigst: Halskæder hjælper helt generelt kvinder til at forbedre deres udseende på den mest sensationelle måde.

 

Det, man skal kigge først på, er kvindens højde og brysttype. Disse faktorer er de vigtigste, når du skal finde ud af hvilken type modehalskæde, der ser bedst ud på dig. Dit valg af modehalskæde bør komme an på hvor høj eller lille du er.

Kvinder, der er lavere end 165 cm bør gå efter kravehalskæde– eller prinsesse-længde i guldhalskæder. Kvinder mellem 165 cm – 174 cm kan bære Miami Cuban ledhalskæder i enhver længde. Slutteligt, kvinder, der er højere end 165 cm kan vælge imellem lange guldhalskæder i forskellige længder.

Frodige kvinder bør ikke gå med guldhalskæder, som ligger hen over brystlinjen, da det ikke vil se godt ud. De bør gå efter guldhalskæder, der er mere end 22” lange. Lange og tynde guldkæder er bedst til kvinder med flad brystkasse.

 

Din ansigtsform kan også hjælpe dig til at finde ud af hvilken slags modehalskæde, der ser godt ud på dig. En oval ansigtsform er den bedste, da enhver halskædelængde ser godt ud til denne. Halskæder i Opera-længde er bedst til runde ansigter. Choker halskæder bør bæres af kvinder med hjerteformede ansigter. Sidst, men ikke mindst, så ser lange choker halskæder fantastisk ud på kvinder med rektangulær og aflang ansigtsform.

Lejlighedens art og vigtighed kan også hjælpe med til at vælge hvilken type mode halskæde man bør vælge.